Datum plaatsing: 11 augustus 2023

Geen rolluiken, maar zonwering met zuignappen


Geen rolluiken, maar zonwering met zuignappen


's-Hertogenbosch (Regionaal): De temperatuur loopt deze zomer regelmatig hoog op. De behoefte aan efficiënte zonwering wordt daarmee steeds groter. Lange tijd waren traditionele rolluiken de oplossing voor dit probleem, maar tegenwoordig is er een geduchte concurrent bij gekomen: zonwering met zuignappen. Deze zonwering voor de binnenkant van het raam, of voor plaatsing aan de buitenkant, biedt verschillende voordelen ten opzichte van rolluiken en heeft veel potentie om in de toekomst alleen maar vaker gebruikt te worden.

Geen permanente wijzigingen
Zonwering met zuignappen kunnen we met recht een revolutionair product noemen dat is ontwikkeld met zowel het oog op functionaliteit als duurzaamheid. In tegenstelling tot traditionele rolluiken, die vaak een vaste constructie vereisen, maken de zuignappen het mogelijk om de zonwering te verwijderen wanneer dat nodig is, zonder sporen achter te laten. Mede daardoor is deze oplossing interessant voor huurders, eigenaren van monumentale panden of mensen die om een andere reden geen permanente wijzigingen aan hun woning willen aanbrengen.

Regie in eigen hand
Daarnaast kan je met zuignapzonwering zelf kiezen hoeveel licht je binnen wilt laten. Traditionele rolluiken zijn meestal van dikke stof gemaakt waardoor je moet kiezen voor volledig licht of totale verduistering. De screens van zuignapzonwering blokkeren de zonnestralen, maar laten door de slimme perforaties in het doek in meer of mindere mate licht door. Kies je voor Sunblock, dan komt er beperkt licht naar binnen, maar kies je voor Vision, dan blijft het zicht naar buiten behouden. Zo kun je genieten van natuurlijk licht zonder verblind te worden en houd je tegelijkertijd de warmte buiten.

Design voor iedereen
Maar naast functionaliteit is er ook gedacht aan de esthetische waarde. De screens zijn daarom verkrijgbaar in verschillende kleuren: van wit en crème tot zwart en antraciet. Daarnaast wordt het doek altijd op maat gemaakt waardoor het naadloos aansluit op jouw raam. En om het geheel nog strakker te maken, heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verstevigde kunststof hoeken, zodat de randen niet kunnen krullen. Dus of je nu een studentenkamertje, een herenhuis of een nieuwbouwhuis hebt, het doek sluit altijd perfect aan op het raam en de stijl van het huis.

Aangename verrassing
Nu zou je misschien verwachten dat er een prijskaartje aan zonwering met zuignappen hangt, maar niets is minder waar. De zonwering is juist voordelig in vergelijking met andere oplossingen tegen de warmte. Je hoeft dus helemaal niet diep in de buidel te tasten. Benieuwd naar de prijs? Maak dan online een berekening en je ziet gelijk wat je kwijt bent.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15261