Datum plaatsing: 01 september 2023

Investeren in je nachtrust is investeren in jezelf!'s-Hertogenbosch (Regionaal): Is het eerste waar jij iedere ochtend aan denkt; ‘pff.. ik kan niet wachten tot ik weer in bed lig?’, en word je totaal onuitgerust en zonder energie wakker? In plaats van fris en fruitig voel je je misschien wel eerder krokant en heb je rugpijn alsof je de hele nacht hebt gewoeld en gedraaid…

Maar stel je voor, dat er een manier is om de ochtend met een glimlach op je gezicht en energie voor duizend aan te vliegen? Misschien klinkt dat nu nog als een droom; maar dromen zijn heus niet altijd bedrog. Je kan dit namelijk gewoon waarmaken! Hoe? Door te investeren in je nachtrust! Want investeren in je nachtrust is investeren in jezelf, en dat is het toch sowieso waard? Lees snel mee wat de beste manieren zijn om ervoor te zorgen dat jij fresh and fruity aan je dag kunt beginnen en slaap lekker vast!

Een matras op maat; jouw stijl en jouw comfort
Standaard matrassen zijn te vergelijken met een one-size-fits-all kledingstuk; hoewel het voor de een misschien als een heerlijke fit valt, kan het voor de ander net helemaal niks zijn. De oplossing? Niet kiezen voor de makkelijkste weg, maar kiezen voor een matras op maat! Een matras op maat is ontworpen om te voldoen aan jouw specifieke slaapbehoeften; of je nu een rug-, zij- of buikslaper bent, of dat je rugklachten hebt die wat extra steun mogen gebruiken, met een matras op maat heb je de perfecte mix tussen support en comfort!

Ondersteun jouw nek, nacht op nacht
Een perfecte manier om ‘s ochtends niet wakker te worden met last van eventuele nekpijn, of een nek die stijver voelt dan het zou moeten; het aanschaffen van een schuimkussen! Dit type kussen past zich namelijk aan aan de vormen van jouw hoofd en nek. Hierdoor heeft het kussen minder drukpunten en krijgt jouw nek de nodige support; bye-bye ochtendstijfheid! Een schuimkussen kan je helpen in om een neutrale en comfy positie te liggen, waardoor je frisser de ochtend kan verslaan!

Dark en duister
Nog zo’n product waarvan je later dankbaar bent dat je de investering bent aangedaan; verduisterende gordijnen. Die ene straatlantaarn of de ochtendzon die om 6 uur ‘s ochtends al om de hoek komen kijken kunnen jouw slaapritme onbewust vreselijk verstoren; met verduisterende gordijnen sluit je deze problemen allemaal uit en kan je genieten van een nacht heerlijk doorpitten!
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.18704