Datum plaatsing: 08 september 2023

Muziekevent 'Rosmalen swingt en zingt'Rosmalen ('s Hertogenbosch): Zondag 22 oktober 2023 vindt ‘Rosmalen Swingt en Zingt’ plaats! Het door HEVO georganiseerde muziekevenement in de grote zaal van de Kentering. Het wordt een enerverende zondagmiddag met afwisselend muziek door APM BigBand en zang van zanggroep Puur.

APM Bigband onder leiding van Paul van den Oever speelt populaire nummers gemarineerd in een bigband, swing of jazz sausje. Zanggroep Puur is een dynamische vrolijke zanggroep in vlotte koorsetting met eigen combo.

Het muziekevenement start om 14.00 uur in De Kentering. De zaal is open om 13.30 uur. Het einde van dit spektakel is gepland om ca. 17.00 uur. Na afloop nog even na kletsen? Dat kan, de bar is open tot ca. 18.00 uur!

De toegangsprijs bedraagt € 7,00 per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Toegangskaarten zijn vooraf verkrijgbaar bij de bar in de Ontmoeting (Tulpstraat), bij Primera (Harry Coppensstraat) en/of ReadShop (Molenhoekpassage), vanaf dinsdag 10 oktober 2023, en/of bij aanvang van het evenement in de Kentering, maar wees er snel bij, want VOL = VOL.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15939