Datum plaatsing: 14 september 2023

Acropolis viert 10 jarige heropening


Acropolis viert 10 jarige heropening


Megen (Oss): Op zaterdag 23 september is het feest in Megen. Gemeenschapshuis Acropolis bestaat dan 10 jaar in de nieuwe opzet. In 2012/2013 ging het monumentale pand helemaal op de schop en werd het grondig gerestaureerd in opdracht van de nieuwe eigenaar Mooiland. Ook de gemeente Oss, provincie Noord-Brabant en vele fondsen maakten Acropolis 2.0 destijds mogelijk. Na 10 jaar is Acropolis uitgegroeid tot het hart van Megen en bloeit het gemeenschapshuis als nooit tevoren.

Vele verenigingen vinden er hun vaste stek en sinds een jaar is ook de huisartsenpraktijk in het pand gevestigd. Samen met bakkerij Antoon & Frans, het toeristisch informatiecentrum TIM en enkele kleinere huurders wordt de locatie intensief gebruikt.

Iedereen is van harte welkom om deze ‘verjaardag’ mee te vieren. Je kunt vanaf 10u aanschuiven aan het ontbijt, om 14.30u naar verschillende kinderactiviteiten of ’s avonds naar het feest met liveband RUM. Door sponsors en hulp van vrijwilligers is het meeste deze dag gratis toegankelijk, kijk voor meer informatie op de website www.acropolis-megen.nl. Behalve mensen uit Megen zijn ook inwoners uit de omgeving welkom om de 10 jaar mee te vieren.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30107