Datum plaatsing: 22 september 2023

Zandhazendurp zoekt winnaar voor Hannus d地 Heiboer trofee 2024


Zandhazendurp zoekt winnaar voor Hannus d地 Heiboer trofee 2024


Rosmalen ('s Hertogenbosch): De Hannus d地 Heiboer Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich vrijwillig inzet voor Rosmalen in het algemeen en het Zandhazendurps carnaval in het bijzonder.
Het was Prins Hannus d地 Urste (Jan van Hassel) die de Hannus d地 Heiboer Trofee in het leven riep en deze tijdens de carnavalszaterdag in 1991 voor de eerste keer uitreikte.
Voormalig Burgemeester van Rosmalen Dhr Ralph Pans mocht deze eerste Hannus d地 Heiboer trofee in ontvangst nemen tijdens de intocht van de Prins.
Deze prijs wordt sindsdien jaarlijks uitgereikt aan een persoon of organisatie die aan boven gestelde criteria voldoet.
Men wordt daarvoor genomineerd door mensen uit de omgeving die vinden dat een persoon of organisatie voor het doen van vrijwilligerswerk in het zonnetje gezet mag worden.
Bij de prijs hoort behalve de eer ook een beeldje van Hannus d地 Heiboer dat op carnavalszaterdag 2024 tijdens de intocht van de prins op De Driesprong aan de winnaar overhandigt zal worden.
Tijdens carnaval 2023 kreeg SJV Rosmalen als laatste het beeldje uit handen van Prins Dirk d地 Urste overhandigd voor hun vele vrijwillige verdiensten voor het Zandhazendurps carnaval. De Stichting Vrienden van het Rosmalens Carnaval is op zoek naar nieuwe nominaties. Heeft u iemand in uw omgeving die om deze reden wel eens in het zonnetje gezet mag worden, laat het ons dan weten voor 1 december 2023.
Niet alleen een naam willen we van u weten, graag ook de reden waarom deze persoon of organisatie de prijs verdient.
Uw nominatie kunt u inleveren via voorzitter@zandhazendurp.nl Meer informatie over het Rosmalens carnaval vindt u op www.zandhazendurp.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14836