Datum plaatsing: 06 oktober 2023

Alzheimer Café's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Op 9 oktober is er weer een Alzheimer Café Den Bosch. Thema: Overeind blijven als mantelzorger in moeilijke tijden.

Als mantelzorger van iemand met dementie komt u veel dilemma’s tegen. Zo kost mantelzorg veel energie en tijd. Wat als de zorg voor uw geliefde voor uzelf steeds zwaarder wordt? Goed voor uzelf zorgen is belangrijk. Hoe herkent u uw eigen grenzen en zorgt u dat u zelf overeind blijft? Op deze avond bekijken we een video waarin verschillende partners en kinderen vertellen over de impact die het mantelzorgen op hun leven heeft. Ze vertellen openhartig over welke afwegingen een rol speelden bij hun beslissingen en hoe ze de zorg voor hun naaste met dementie combineren met zorg voor zichzelf. Aansluitend gaan we graag met u in de zaal in gesprek over dit onderwerp.

Het Alzheimer Café vindt plaats in het restaurant van woonzorgcentrum Vivent De Hooghe Clock op de Klokkenlaan 85 in ’s-Hertogenbosch. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gespreksleiders: Marieke Soontiëns, psycholoog Vivent, 088 – 163 74 50 (secretariaat) en Ghis Boot, casemanager dementie, 06 – 22 99 50 76. Of kijk op de website van Vivent www.vivent.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28770