Datum plaatsing: 16 oktober 2023

Jaarlijks Wandel- en Fiets Evenement voor goede doel


Jaarlijks Wandel- en Fiets Evenement voor goede doel


Vorstenbosch (Bernheze): Het jaarlijkse Wandel- en Fiets Evenement gaat weer plaatsvinden, en wel op zondag 29 oktober. Het wordt weer een dag vol avontuur, frisse lucht en gezelligheid waar we allemaal naar uitkijken!

Wandeltochten en fietstochten voor alle niveaus

5 kilometer: Ideaal voor een ontspannen wandeling met familie en vrienden 10 kilometer: Als je een wat langere tocht wilt maken en van de prachtige omgeving wilt genieten18 kilometer: Een uitdaging voor ervaren wandelaars, met adembenemende uitzichten. Voor de fietsfanaten hebben we twee mooie fietsroutes van 25 of 40 km.

Als je voor de 18 kilometer lange wandelroute kiest, kun je al om 8.00 uur van start gaan bij MFA De Stuik aan de Schoolstraat 14. Voor alle andere afstanden (wandelen en fietsen) kun je vanaf 9.00 uur van start gaan, ook bij het gemeenschapshuis. Inschrijven kan tot 12.00 uur. Er wacht je trouwens een heerlijke kom soep bij je terugkomst.

Samen voor het goede doel

Laten we niet vergeten waarom we deze inspanningen doen. De opbrengst van deze dag zal worden gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding om te helpen in de strijd tegen kanker. Samen kunnen we een verschil maken.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28164