Datum plaatsing: 26 oktober 2023

Leger des Heils opent hippe tweedehands kledingwinkel in hartje Den Bosch


Leger des Heils opent hippe tweedehands kledingwinkel in hartje Den Bosch


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Het Leger des Heils opent vrijdag 27 Oktober officieel haar deuren in 's-Hertogenbosch. De ReShare Store is een frisse tweedehands kledingwinkel met sociale prijzen. De winkel is midden in het centrum te vinden (Vughterstraat 30 ) en is op deze feestelijke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De feestelijke opening zal om 15:00 plaatsvinden

Michel Rosenquist, Directeur Marketing & Retail: "We zijn verheugd over onze eerste ReShare Store in Den Bosch, waar iedereen welkom is en waar we prachtige kleding aanbieden tegen betaalbare prijzen. Het Leger des Heils staat klaar voor iedereen." De ReShare Store is een eigentijdse tweedehands- en vintage kledingwinkel van het Leger des Heils, waar je hoogwaardige kleding kunt vinden tegen eerlijke prijzen en waar vintage liefhebbers hun hart kunnen ophalen. Iedereen is van harte welkom om te komen winkelen of een praatje te maken.
Reshare zet zich in voor mens en milieu, alle opbrengsten uit de ReShare Stores dragen hieraan bij. Op dit moment zijn het er al 15 + één pop-up. Een groot deel van het interieur van de winkels is gemaakt van gerecyclede materialen, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kleding biedt kansen. Het helpt ouders en kinderen die in de kou staan. Het dient het milieu, omdat we grondstoffen hergebruiken. Voor elke kilo katoen wordt 17.000 liter water gebruikt; als we kleding een tweede leven geven sparen we schaarse grondstoffen. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers daarom ook kleding doneren in de winkel en zo bijdragen aan een duurzame toekomst.

De ReShare Store in Den Bosch is de vijftiende winkel binnen de retailformule van het Leger des Heils. De Stores zijn verspreid over Nederland met nog meer openingen op de planning. Meer informatie over de ReShare Store is te vinden op www.resharestore.nl.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15039