Datum plaatsing: 06 november 2023

Intocht Sinterklaas in Heesch op zondag 19 november


Intocht Sinterklaas in Heesch op zondag 19 november


Heesch (Bernheze): Een dag na de landelijke intocht zal Sinterklaas op zondag 19 november zijn traditionele bezoekje brengen aan Heesch. De feestelijke intocht begint rond de klok van 12.15 uur bij Huize Heelwijk. Alle kinderen zijn van harte welkom om samen met Sinterklaas en de Pieten naar t Oude Raadhuis te lopen. Sinterklaas zal via de Mozartlaan, Hoogstraat en Grenadiersstraat richting t Dorp gaan.

Om 13.00 uur wordt Sinterklaas bij t Oude Raadhuis welkom geheten. Hier zal hij alle kinderen toespreken. Na een kort programma vertrekken De Sint en alle Pieten naar Cultureel Centrum De Pas. Daar begint vervolgens rond 14.00 uur het grote Sinterklaasfeest. Na afloop van het programma blijft de Sint nog even in de zaal en vervolgens barst de kinderdisco los met een echte DJ. De voetjes gaan van de vloer en ook Sinterklaas danst misschien nog even mee!

Als de Sint even later vertrekt, gaat de kinderdisco nog even door. De oudere gasten mogen bij hun kinderen in de zaal blijven of aan de bar van het caf gezellig wat drinken.

Glutenvrije Piet
Ook dit jaar lopen er tijdens de intocht twee Glutenvrije Pieten mee. De Glutenvrije Piet is een initiatief van de Nederlandse Coeliakie Vereniging en voorziet kinderen met een glutenintolerantie van glutenvrije pepernoten. De Glutenvrije Piet is te herkennen aan groene kleding.

Meer informatie: www.intochtheesch.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28361