Datum plaatsing: 02 november 2023

Open repetities Basic LightBerlicum (Sint-Michielsgestel): Vocal Group Basic Light uit Berlicum opent op dinsdag 7, 14, 21 en 28 november haar deuren tijdens de open repetitieavonden voor muziekliefhebbers.Basic Light bestaat op dit moment uit achttien enthousiaste zangers en zangeressen. Sinds augustus 2019 is de muzikale leiding in handen van dirigente Edit Bartos. We zijn een gemengd koor, zingen veelal meerstemmig (SATB), populaire liederen Ún als koor onderscheiden we ons door middel van repertoirekeuze en presentatie.
Hou je van muziek en zou je graag eens een open repetitie-avond bezoeken? Je bent dan van harte welkom op een dinsdag in november. Je kunt dan meteen meezingen maar het is natuurlijk ook prima om in eerste instantie te luisteren en sfeer te proeven. Tijdens de open repetitie zal een representatieve weergave worden gegeven van het repertoire zodat je een goeie indruk krijgt. Je kunt een aantal weken gratis meezingen om sfeer te proeven en te bekijken of het iets voor je is.
Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan zien we je heel graag op een dinsdag in november om 20.15 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Voor meer informatie over ons koor zie www.koorbasiclight.nl of bel met Gert van de Liefvoort tel. 06-22203298Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28128