Datum plaatsing: 03 november 2023

Live-spektakel Stars of Soul in Rosmalen


Live-spektakel Stars of Soul in Rosmalen


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Zaterdag 18 november zet Satisfaction Rosmalen een geheel nieuw event op de kaart en wel ‘Stars of Soul’. Een avond vol spektakel om heerlijk de sterren van de hemel te dansen op onvervalste swingmuziek. Vijf vocalisten, bijgestaan door een grote band, staan daarvoor garant. Het is te doen in De Kentering aan de Dorpsstraat 54 in Rosmalen en begint om 20.30 uur.

Het wordt een concert met soul, disco en funky hits. Zo ga je nummers van Aretha Franklin, Donna Summer, the O’Jays, Tina Turner en Earth Wind & Fire horen. Allemaal hartstikke herkenbaar en bij uitstek een heerlijke gelegenheid om te swingen en mee te zingen.

Een vijftal Power ladies gaat de sterren van de hemel spelen en het zijn niet bepaald de minsten. Met Linda Pelders, Saskia van Bokhoven, Esther van Heeswijk, Ingrid van den Nieuwenhuizen en Marlène Berger heeft Satisfaction de beste zangeressen uit het hele land verzameld om het spektakel vocaal van kleur te voorzien. Stuk voor stuk funky ladies die hun sporen dik en dwars hebben verdiend en weten hoe je een feestje bouwt.
De Stars of Soul band van Diana Huismans zorgt voor een fantastisch muzikaal fundament met Tony Maes op bas, Chris Grefkens op drums, Dave Hanhart toetsen, Jeff Poll op gitaar en Jules van de Loo op sax. Zelf neemt Diana ook toetsen voor haar rekening.

De presentatie van de avond is in handen van Ger Nijkamp. Om de bezoekers lekker in de stemming te brengen met toepasselijke muziek, is Ger ook de DJ van de avond.

Kaartreservering en -verkoop
Een kaartje heb je al voor € 20,00 en is te bemachtigen via www.satisfactionrosmalen.nl of bij een van de verkoopadressen. Dat zijn : Primera (Harry Coppensstraat 34, Rosmalen - Het Frontier Groote Wielen - Pettelaarseweg 259 d, Den Bosch) en De Smulbeer (De Kentering), Dorpsstraat 54 , Rosmalen


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.31515