Datum plaatsing: 06 november 2023

Elde van d'n Elfde in Oeteldonk's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Grootse start van het nieuwe carnavalsjaar! Na het aftellen van 11 naar beneden spelen trompettisten de eerste klanken van het Oeteldonks volkslied, daarna bijgestaan door de Kikvorschen. Het belooft dit jaar een zeer speciale editie van ons volkslied te worden. Zing uit volle borst mee en geniet. De jaarvlag wordt onthuld en overhandigd aan Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel. Na het hijsen van de vlag wordt het lied op d'n elfde van d'n elfde gespeeld en volgt een kort woordje van Peer vaan den Muggenheuvel, zunne kelleega van de Mrt en Peerke van de Molshoop.

Tijdschema
09:55 - Opwermen op Parade:
De aanwezige Oeteldonkers worden ruim voorafgaand aan de opening van het nieuwe seizoen met zang en muziek van Frank van den Wildenberg en CV de Krukskes en de Dorpskapel opgewarmd en in de juiste stemming gebracht.

10:55 - Aankomst Burgervaojer Peer vaan den Muggenheuvel op Parade:
Na de aankomst van onze Burgervaojer op de Parade heet hij alle Oeteldonkers van harte welkom bij de officile opening van het carnavalsseizoen 2023 - 2024.

11:10 - Aftellen naar 't OETELDONKS NIEUWJAOR
Samen met de vele Oeteldonkers op de Parade telt Peer vaan den Muggenheuvel af naar 11:11.

11:33 - Oeteldonkse middag op Parade
Nadat het seizoen officieel is geopend wordt er op de Parade door de Oeteldonksche Club een onvervalste Oeteldonkse middag georganiseerd. Clubs spelen vanaf twee podia, en verschillende muzikale Oeteldonkse acts betreden gedurende de middag het podium. Voor ieder wat wils dus. Voor, door en met Oeteldonkers en Oeteldonkse clubkes!

17:55 - Einde programma van de Oeteldonksche Club
Aan alles komt een einde zo ook aan de door de Oeteldonksche Club georganiseerde Oeteldonkse middag.
Echter niet getreurd want de Oeteldonkse ordenaorissen op de Parade zorgen voor ng meer sfeer en gezelligheid gedurende een heus avondprogramma!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14010