Datum plaatsing: 12 november 2023

Onthulling jeugdhoogheden Rottenrijk Geffen


Onthulling jeugdhoogheden Rottenrijk Geffen


Geffen (Oss): Op zaterdag 11 november werd in Café-Zaal Frankies de nieuwe jeugdraad van het Rottenrijk onthuld. Met aanmoediging van een goed gevulde zaal, lieten zij zien echte 'carnavalskunners' te zijn. Er werden ballonnen en serpentines geblazen, liedjes geraden en confetti geknald. Nondeknetter, met dit enthousiaste stel belooft het een mooi carnavalsseizoen te worden!

Jeugdprins Lars Kappen (11) wordt ondersteund door zijn adjudant Siem van Kreij (11). Dit sportieve duo voetbalt bij Nooit Gedacht en doet daarnaast ook nog aan judo. Lars speelt daarnaast ook nog graag buiten met vrienden, luistert naar muziek en heeft ook nog tijd om te gamen. Siem speelt thuis graag met zijn hond en gaat graag met zijn mountainbike de bossen in.

Jeugdprinses Iris van den Brand (11) en haar hofdame Tess Westerlaken (11) zijn echte feestnummers. Het motto van Iris voor komende carnaval is dan ook niet voor niets: Nondeknetter, dit jaar wordt carnaval nog veel vetter! Ook Iris voetbalt bij Nooit Gedacht. Na school spreekt ze graag af met vriendinnen, speelt ze spelletjes op haar telefoon en kleurt ze de mooiste creaties. Ook Tess is erg creatief en knutselt en tekent graag in haar vrije tijd. Ze vindt het leuk om spelletjes te doen en tennist graag met haar vriendinnen.

Maar bovenal houden deze heren en dames van carnaval en bouwen zij met hun carnavalsgroep 'de Gekke Gasten' al meerdere jaren een prachtige carnavalswagen!

We wensen hen samen met hun jeugdraad een gezellig carnavalsseizoen!Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15416