Datum plaatsing: 12 november 2023

Prinses Esther en Adjudant Roy voorgangers in Rottenrijk


Prinses Esther en Adjudant Roy voorgangers in Rottenrijk


Geffen (Oss): Wat zijn we trots dat we in ons mooie Rottenrijk weer een Prinses hebben die met de scepter zal zwaaien samen met haar Adjudant Roy.

Esther Snoeks staat aan het hoofd van haar gezellig samengesteld gezin samen met haar partner Wesley. Esther is moeder van Bjorn ( 11 ), Raf ( 10 ) en Kaj ( 6 ) en Wesley heeft een dochter, Tess van 11 jaar. Esther werkt als docente verpleegkunde aan het Koning Willem 1 College in Oeteldonk. Verder is Esther actief als voetbalmoeder bij Nooit Gedacht en gaat ze graag fanatiek een potje Padel spelen. Ze vind het heerlijk om te gaan uiteten en houdt van Feestjes, dus dat komt goed uit.

Esther is al ruim 25 jaar bevriend met haar Adjudant Roy Jansen. Vroeger met Esther actief bij de Bierkruiers, hebben ze samen vele carnavalswagens gebouwd. Roy leeft elk jaar naar carnaval toe en wil het liefst overal aan- en bij zijn als het carnaval betreft, dus ook dat komt goed uit. Roy woont in Geffen in zijn ouderlijk huis en werkt bij van Schijndel als timmerman. Roy's hobby's zijn Formule 1, tuinieren en een biertje drinken met vrienden.

Esther en Roy een zeer enthousiast stel waarmee wij een Nondeknetter goeie carnaval tegemoet gaan.Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2023 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12378