Datum plaatsing: 21 jan 2017

Healing in spijkerbroek 2.0Door: Anne Verstegen: Zoals ik al eerder schreef in één van mijn columns, ben ik niet het type wijde-blauwe-jurk of geitenwollen-sok. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee maar vaak is dat wel het beeld wat veel mensen hebben bij een ‘Praktijk voor Healing’. Velen denken dat er een hoop poespas of zweverig gewauwel nodig is om een healing te ondergaan. En dat maakt dat men er niet ‘in gelooft’.

Maar er valt niets te geloven want een healing, en met name de Reconnective Healing, heeft niets met geloven of hopen te maken. Iedereen kan baat hebben bij een healing, ook als men er niet ‘in gelooft’. Het is eigenlijk alleen een kwestie van energie overbrengen. Energie die er voor kan zorgen dat jouw zelf-herstellend-vermogen een flinke boost krijgt. Met als gevolg dat je terug in balans komt op zowel fysiek als emotioneel en mentaal niveau. Niet meer en niet minder. Door de mooie en soms wonderlijke resultaten lijkt het op een soort hocus-pocus maar het is écht je eigen lichaam die al het werk doet. Het krijgt alleen een klein duwtje in de vorm van de (reconnective) healing.

Een voorbeeld : een jongedame van 16 jaar heeft al maanden last van angsten en paniekaanvallen. Het beheerst en beperkt haar leven, de hele dag door voelt ze aan haar polsen of ze haar hartslag nog wel voelt. Van alles al geprobeerd maar het werd steeds erger. Na 3 sessies Reconnective Healing, die ze ervoer als heel relaxed, is de angst totaal verdwenen. Ook heeft ze geen paniekaanval meer gehad.

Steeds meer mensen, die voorheen nog nooit van healing hadden gehoord of het toch wat te zweverig vonden, maken nu een afspraak. En ik ben blij dat, o.a. door de columns, deze grote groep volwassenen en kinderen, nu ook de velen prachtige voordelen kunnen ondervinden van een healing.
En of je dat nou doet bij iemand in een blauwe jurk of bij iemand in een spijkerbroek, dat maakt voor het resultaat natuurlijk niets uit. Maar toevallig geef ik de voorkeur aan die spijkerbroek...en een moderne praktijkruimte..

Reconnective Healing is een relaxte vorm van healing zonder wierook of rituelen. Puur en zonder poespas...

Wil je meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing. Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01163