Datum plaatsing: 20 feb 2017

Slecht geslapen?



Door: Anne Verstegen: Iedereen slaapt wel eens slecht maar veel mensen kampen heel vaak met ‘onrustige nachten’. En of dat nu om moeilijk inslapen gaat of dat je meerdere malen per nacht wakker wordt, het is telkens weer een strijd. Een strijd waar je steeds meer tegenop gaat zien waardoor het steeds vervelender wordt om naar je bed te gaan. Terwijl de nachtrust juist zo belangrijk voor je is, letterlijk het rustpunt van je etmaal.

Er kunnen heel veel redenen zijn voor ‘slecht slapen’ maar soms ook heb je geen idee waar het vandaan komt. Bij een Reconnective Healing is de reden niet van belang. Je lichaam is uit balans en de healing kan ervoor zorgen dat je weer terug in balans komt. Dit kan zijn op fysiek vlak maar zeker ook op emotioneel en mentaal niveau. En hoewel ik het niet kan garanderen, zie ik wel heel vaak gebeuren dat mensen, na maximaal 3 sessies, eindelijk weer kunnen genieten van hun nachtrust. Vaak ook met bijkomende andere voordelen. Zoals beschreven in deze recensie:

“Ik ben naar Anne geweest omdat ik slecht slaap, een strijd aan moet gaan om elke vroege morgen uit bed te komen en omdat mijn lichaam in het weekend, bij lang blijven liggen, pijn doet.
Drie sessies heb ik bij Anne door gelopen. Alledrie de sessies heb ik als fijn en prettig ervaren. Zo voelde ik o.a. warmte, tintelingen en kleuren heb ik gezien. Meteen na de eerste sessie voelde mijn lichaam lichter aan. Net of er een zware rugzak van je af is en dat de bewegende lichaamsdelen losser zijn gezet. Na elke sessie ging het bij mij vooruit. De klachten verdwenen.
Waar ik niet aan gedacht had, is dat ik rustiger werd, rustiger ging eten, relaxed en alles veel makkelijker gaat. Ik slaap nu veel beter, kan elke vroege morgen zo uit bed en in het weekend, bij lang blijven liggen, geen pijn meer. Ik geniet nu.
Het is een wereld van verschil: toen en nu. “

Ook voor bijvoorbeeld angsten, paniekaanvallen, burn-out, depressies of fysieke klachten, werkt de healing vaak heel goed. Iedereen mag en kan de sessies ondergaan, zowel volwassenen als kinderen hebben veel baat bij deze natuurlijke vorm van herstellen. Tijdens de sessies word je niet aangeraakt maar toch ervaar je vaak van alles en veelal is het heel relaxed. Meer dan 3 sessies zijn echt niet nodig.

Reconnective Healing is een natuurlijke en relaxte vorm van healing zonder wierook of rituelen.
Puur en zonder poespas...

Wil je meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.
praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing.
Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.02006