Datum plaatsing: 17 apr 2017

ExamenstressDoor: Anne Verstegen: Stress voor een examen is een natuurlijk fenomeen. Maar als de stress de overhand neemt en men daardoor de situatie niet meer onder controle heeft, dan wordt het echt vervelend!
In deze tijd van het jaar hebben veel jongeren te kampen met deze situatie. Binnen nu en 5 weken beginnen de eindexamens weer. Examen-stress uit zich op verschillende manieren:
Teruggetrokken gedrag of juist hyper. Angst voor het onbekende. Niet weten wat er komen gaat. Chagrijnig zijn. Gaat het nog op tijd lukken om alle stof op tijd te leren? Etc etc...

Hoe men ook reageert, het is duidelijk dat men uit balans is. En als je uit balans bent, dan presteer je niet optimaal. Reconnective Healing kan er voor zorgen dat die balans er wel (weer) is, waardoor het leren en het focussen makkelijker gaat. Maar vooral ook dat je zoon of dochter de rust vindt om zo optimaal mogelijk naar de examens toe te werken. 1 2 sessies zijn voldoende en ik raad aan om daar niet mee te wachten tot vlak voor het examen.

Reconnective Healing is een vorm van healing waarbij je niet aangeraakt wordt maar waarbij je wel allerlei sensaties kunt voelen. Zoals bijvoorbeeld kou of warmte, tintelingen of stromingen en veelal wordt het ervaren als heel relaxed. Een halfuurtje rustig liggen, meer hoef je niet te doen. Je lichaam doet al het werk.

Ook is het mogelijk om de healing op afstand te ondergaan. Dus gewoon rustig thuis terwijl ik vanuit mijn praktijk het werk doe.
Ik begrijp dat dit heel onwerkelijk klinkt, zweverig zelfs, maar geloof me, het werkt cht!
Vergelijk het maar een beetje met onze mobiele telefoon: behalve bellen kunnen we nu, in n seconde, een foto naar de andere kant van de wereld sturen....draadloos...en dat vinden we inmiddels toch ook heel normaal ?

Zo werkt het ook met deze healing. De energie zorgt ervoor dat je zelf-herstellend vermogen een flinke boost krijgt waardoor je op fysiek, mentaal n emotioneel vlak weer in balans komt.
Ook bij andere vormen van dis-balans zoals depressies, burn-outs, angsten of fysieke klachten kan een healing heel goed helpen.

Reconnective Healing is een relaxte vorm van healing zonder wierook of rituelen.
Puur en zonder poespas...

Wil je meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing. Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01705