Datum plaatsing: 11 sep 2017

Zuivere healing..Door: Anne Verstegen: Ik heb het allermooiste werk wat ik me maar kan bedenken: het healen van volwassenen en kinderen!

Wat is healen?
Heel eenvoudig gezegd is dat energie doorgeven waardoor ‘het zelf-herstellend vermogen’ geactiveerd wordt.

Wat kan het zelf-herstellend vermogen?
Dat kan er voor zorgen dat je weer terug in balans komt.
Veel klachten ontstaan namelijk omdat je uit balans bent.
Wanneer je weer terug in balans bent, verdwijnen of verminderen vaak je klachten.

Wat ik in mijn praktijk doe, is Reconnective Healing.
Deze healing pakt het totale plaatje aan en kan er voor zorgen dat je weer terug in balans komt op emotioneel, mentaal en/of fysiek niveau. Dit alles zonder dat je aangeraakt wordt of zware gesprekken hoeft te voeren.
Het is slechts een halfuurtje relaxed liggen.

Bijvoorbeeld:
Mensen met een burn-out, depressieve klachten of angsten hebben veel baat bij een Reconnective Healing. Maar ook fysieke klachten zoals hoofdpijn, hernia of ‘vage’ klachten waar men in het medisch circuit geen oplossing voor weet, kunnen verdwijnen of verminderen na de sessies.
Kinderen die niet lekker in hun vel zitten en daardoor vaak boos of verdrietig zijn, voelen zich na 1 à 2 sessies vaak weer top!
Kijk voor de vele ervaringen op mijn website en Facebookpagina.

Hoe werkt het?
Na een kennismakingsgesprek ga je (gekleed) liggen met je ogen dicht. ( kinderen kunnen gewoon zitten en spelen )
Ik geef de energie door zonder je aan te raken. Toch kan het wel zo zijn dat je het één en ander ervaart zoals bijvoorbeeld warmte, kou of tintelingen. De meeste mensen vinden het heel relaxed.

Na de sessie gaat je lichaam zichzelf herstellen, daar waar het nodig is. Meer dan 3 sessies zijn niet nodig.

Er zijn veel soorten healing en allemaal doen ze mooi werk maar naar mijn mening is Reconnective Healing de meest zuivere healing die er bestaat.

Waarom zuiver?
Omdat er geen diagnose gesteld hoeft te worden, de energie niet gericht gestuurd wordt naar een bepaalde plek én omdat er geen conclusies worden getrokken.
Oftewel ik zit er met mijn menselijke brein niet tussen en kan dus ook geen vergissingen maken. Je lichaam doet al het werk zelf namelijk. Een healing doet alleen maar wat goed voor je is en iedereen mag het ondergaan.
Heel natuurlijk en heel zuiver dus!

En zeker niet zweverig!
Mijn praktijk is een moderne gezellige ruimte zonder wierook of andere rituelen.

Wil je een afspraak maken of meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing. Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01779