Datum plaatsing: 28 nov 2017

Burn-out ?Door: Anne Verstegen: Maak daar eens een Turn-out van...oftewel probeer er voor te zorgen dat het je niet nóg eens overkomt...
Dat je het nu anders gaat doen...
Dat je beter voor jezelf gaat zorgen...

Reconnective Healing kan je daarbij helpen. Deze relaxte vorm van zelf-herstel zorgt er namelijk heel vaak voor dat je terug komt in balans. Want daar draait het allemaal om: balans.

Balans op fysiek niveau maar vooral ook op emotioneel en mentaal niveau. Want vaak mag er op het mentale vlak flink wat veranderen, zoals bijvoorbeeld inzien dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen i.p.v. altijd maar voor iedereen de ballen in de lucht te houden. De healing zorgt ervoor dat je ook écht inziet dat je pas goed voor anderen (gezin, werkgever, vrienden) kunt zorgen wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt! Ze zeggen niet voor niks in het vliegtuig wanneer de zuurstofmaskers tevoorschijn komen: ‘zet ‘m eerst bij jezelf op en daarna pas bij je kind’. Want zonder die essentiële zuurstof kún jij niet eens voor een ander zorgen.

Door de Reconnective Healing wordt je zelf-herstellend vermogen flink geactiveerd. Je lichaam gaat dus zelf aan de slag om op alle vlakken die balans (terug) te vinden. En daarvoor hoef je alleen maar 3 x een halfuurtje relaxt te liggen met je ogen dicht en je schoenen uit. Écht waar!

Er wordt tijdens de sessie energie aan je doorgegeven zonder dat je aangeraakt wordt. Deze energie gaat naar jouw lichaam en vervolgens doet jouw lichaam ermee wat goed voor je is. Jouw lichaam weet namelijk precíes wat goed voor jou is!
Tijdens de sessie kun je bepaalde sensaties ervaren, zoals bv warmte, kou of tintelingen. Maar bovenal is het meestal heel relaxt.

Dus heel eenvoudig samengevat: Jij ontvangt de energie
De energie activeert je zelf-herstellend vermogen
Je zelf-herstellend vermogen gaat op zoek naar de juiste balans.
En wanneer jij weer in balans bent: gaat alles veel soepeler, kun je de wereld weer aan, kun je weer genieten van de kleine dingen, verminderen of verdwijnen lichamelijke klachten etc etc.
Alles draait om balans!
En omdat Reconnective Healing zo’n pure natuurlijke manier van herstel is (het lichaam doet het namelijk helemaal zelf), is het ook heel vaak blijvend.

Meer dan 3 sessies zijn niet nodig en iedereen mag de sessies ondergaan, er zijn geen contra-indicaties. Dus ook (huil)baby’s, kinderen en jongeren hebben veel baat bij de sessies. Bijvoorbeeld bij slecht slapen, snel boos en gefrustreerd raken of hooggevoeligheid. Zie ook de vele ervaringen op mijn website en Facebookpagina.

En nee, natuurlijk kan ik het niet garanderen, maar dat kan de huisarts, de fysiotherapeut en de psycholoog ook niet.
Wel kan ik uit ervaring zeggen dat ik heel veel mensen in mijn praktijk gezien heb, die er wonderbaarlijk veel baat bij hebben.

Reconnective Healing is een relaxte vorm van healing zonder wierook of rituelen.
Puur en zonder poespas...

Wil je meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing. Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01776