Datum plaatsing: 25 dec 2017

Healing zonder poespas...Door: Anne Verstegen: Wekelijks hoor ik mensen in mijn praktijk zeggen : ‘Wat een fijne ruimte en het is hier helemaal niet zweverig!’
Klopt! Reconnective Healing is namelijk een vorm van healing waarbij geen rituelen gebruikt worden. Dat is één van de redenen waarom het mij zo aanspreekt.
De andere redenen, niet geheel onbelangrijk, zijn de mooie resultaten en reacties op de healing-sessies. Zonder dat je aangeraakt wordt kun je namelijk van alles voelen zoals bv warmte, kou of tintelingen. Daarbij is het vaak ook héél relaxed.
Na de sessie gaat het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan de slag en in maximaal 3 sessies is het hele proces van herstellen op gang gebracht. Vaak met prachtige resultaten:

Angsten en paniekaanvallen
Anita is een lieve dame van 50+ en vertelt me in het kort haar zware verleden. Nog steeds leeft ze met de gevolgen daarvan en het lijkt alleen maar erger te worden. Depressies, angsten en paniekaanvallen beheersen haar leven ondanks dat ze nu een goed leven heeft met man, kinderen en kleinkinderen.
De eerste sessie wordt al als heel prettig ervaren door Anita. Bij de volgende sessie, een week later, vertelt ze me dat ze al veel beter slaapt en het leven minder zwaar voelt. Later in die week merkt ze, tot haar eigen verbazing, dat ze veel beter voor zichzelf komt. Ze voelt zich sterker. Ook nemen haar fysieke klachten af.
Na de derde en laatste sessie versterkt dit proces zich. Een proces waarbij ze zich veel relaxter voelt, waarbij het verleden eindelijk verleden tijd is. In haar eigen woorden:
‘Had ik het maar jaren geleden gedaan, het heeft mij echt helemaal veranderd in positieve zin. Geen angst meer en veel meer relaxed en heel gelukkig.’

Het mooie van Reconnective Healing is dat je lichaam al het werk zelf doet. Het is geen therapie, er zijn geen ellenlange gesprekken en met maximaal 3 sessies is het proces van herstel in gang gezet. Deze reset zorgt vaak voor blijvend resultaat.
Ook bij andere klachten zoals bv fysieke pijn, burn-out, vermoeidheid of ander disbalans in je lichaam, helpt de Reconnective Healing fantastisch. En op zo’n eenvoudige relaxte manier dat iedereen deze sessies mag ondergaan.
Ook baby’s en kinderen reageren heel goed op de healing.
Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn...maar dat is het niet, het gebeurt echt!

En dat allemaal zonder poespas..

Wil je meer weten over deze sessies, kijk dan even op www.praktijk-voor-healing.nl of op de Facebookpagina Praktijk voor Healing. Ook kun je bellen/whatsappen naar 06-55390610. De praktijk is gevestigd op de Oude Baan 29A in Rosmalen.
Uit privacy-overwegingen is de naam van de cliënt gefingeerd.

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01924