Datum: 21 april 2017

Verhalen en pozie bij Vertelpodium Het Lopende Vuur


Redemptoristenpad 10, 5211XR Den Bosch: Op vrijdag 21 april 2017 om 20.00 uur opent het Redemptoristenklooster in de binnenstad van Den Bosch n van haar kamers. Daar vertelt HannaFloor de Roos haar verhalen. Al vele jaren vertelt, speelt en zingt ze verhalen die ze hier en daar opluistert met verschillende instrumenten. Veel van haar muzikale vertelvoorstellingen vinden hun wortels in de natuur. HannaFloor geniet van de lichtheid, de levendigheid en de humor van haar werk. Dat deelt ze graag. Bij Het Lopende Vuur krijgt ze de ruimte. Op www.rodemaan.nl is meer te lezen over HannaFloor.
Voor de pauze wisselen verhalenvertellers en dichters elkaar af met korte teksten van zeer verschillende inhoud en sfeer. O.a. Jeanine Hoedemakers, die al enkele dichtbundels op haar naam heeft staan zal voorlezen uit eigen werk. En natuurlijk trakteren enkele vertellers van Het Lopende Vuur zelf u ook nog op een verhaal.
Het adres waar u moet zijn, de 21e april, is Redemptoristenpad 10, 5211XR Den Bosch. Het is een zijstraatje van de St. Jozefstraat in de binnenstad. Meer informatie is te vinden op www.hetlopendevuur.nl.
Vertelpodium het Lopende Vuur is een initiatief van vier verhalenvertellers, Mirjam Mare, Pauline Seebregts, Reinou Vogel en Mieke Aalderink. Zij verzorgen het programma voor de pauze.
Voor contact en meer informatie info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00819