Datum: 21 mei 2017

Eerste voorronde Sport Stars


AV Zaanland, Zaandam: Ben jij sneller dan Max Verstappen, kun jij harder schieten dan Messi of sneller sprinten dan Dafne Schippers? Doe dan op zondag 21 mei mee met de eerste Sport Stars voorronde bij AV Zaanland en help geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis. Ben jij de beste sporter in jouw leeftijdscategorie van de Zaanstreek. Dan verdien je een plaats in de Sport Stars finale en maak je kans op de titel ĎBeste Allround Sporter van Nederlandí.

Iedereen kan meedoen
Ben je niet zo van de competitie, maar lijkt het je wel leuk om eens verschillende sporten uit te proberen? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Want sporten met plezier voor jong & oud, daar draait het allemaal om bij Sport Stars. Je kunt individueel inschrijven maar ook gezellig met een team van vrienden, familie of collega's (de scores worden wel individueel bijgehouden!).

Help geld inzamelen voor het Nederlandse Rode Kruis
De voorronde bij AV Zaanland is de eerste in een serie van 10 voorrondes die in de periode mei t/m september 2017 worden georganiseerd in West Nederland. De beste deelnemers per voorronde kunnen zich plaatsen zich voor de finale in oktober.

Tijdens Sport Stars kom je uit op verschillende sportonderdelen zoals voetbal, hockey, atletiek, honkbal etc. Wat Sport Stars extra leuk maakt is dat er ook sporten zijn die je misschien niet zo vaak doet, zoals racen in een echte simulator, American Football, DiscGolf of Power Darts. Op ieder onderdeel wordt jouw score bijgehouden, na afloop kun je via deze website de uitslag bekijken en volgen wie zich per leeftijdscategorie heeft geplaatst voor de finale.

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00991