Datum: 01 juli 2017

Open Atelier Route Empel


Empel: Zeventien kunstenaars met zeer uiteenlopend werk stellen hun atelier open voor publiek tijdens de zesde Empelse atelierroute. Deze wordt gehouden op zaterdag 1 en zondag 2 juli vanaf 11.00 tot 17.00 uur.
Tijdens de ĎOpen Atelierroute Empelí is iedereen welkom om zich te laten verassen, te inspireren, te verwonderen of in gesprek te gaan met de kunstenaar. De open sfeer van het binnenkijken in een atelier biedt de ruimte om vragen te stellen of ervaring uit te wisselen. U kunt natuurlijk ook gewoon genieten van wat u ziet.
Tijdens de twee open dagen kunt u kennismaking met kwaliteit en diversiteit van Empelse bodem op het gebied van schilderen, keramiek, fotografie, dichten, sieraden, glaskunst, tekenen, emailleren, hoeden, akoestische wandkleden, vilt, tassen, mozaÔek, illustraties en installaties.
Tijdens de route zijn de locaties herkenbaar aan een roze vlag met het logo van de Empelse kunstroute. De flyers met alle informatie worden vooraf huis aan huis verspreid in Empel. Tevens zijn deze te verkrijgen bij de deelnemende kunstenaars.
De deelnemende kunstenaars hopen u in te mogen ontmoeten op hun eigen werkplek op zaterdag 1 en zondag 2 juli aanstaande. Voor meer informatie www.atelierrouteempel.nl of op Facebook Atelier Route Empel.


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01107