Datum: 18 november 2017

EVERGREEN LIVE MET O.A. ANITA MEYER IN ROSMALEN


Fletcher Hotel-Restaurant ‘s-Hertogenbosch te Rosmalen: VERGREEN TOP 1000 LIVE KOMT NAAR ROSMALEN! MET O.A. ANITA MEYER!

Wie kent ze niet…“Het Dorp” van Wim Sonneveld, “Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder” van Ramses Shaffy, maar ook, “Nights In White Satin” van The Moody Blues en natuurlijk zo’n beetje alles van “The Beatles”, “U2”, “Andre Hazes”, “ABBA”, “The Cats”, “Beegees” en “The King”. Allemaal Evergreens welke ons mee terug nemen naar een plek, tijd of emotie van toen. Op zaterdag 18 november a.s. komen ze allemaal voorbij tijdens een heel bijzondere avond in Fletcher Hotel- Restaurant ‘s-Hertogenbosch. De Volendamse formatie “Evergreen Songs Live” speelt de hits van toen.

Als extra muzikaal cadeau volgt er ook een miniconcert van een van de beste vrouwelijk zangeressen van Nederland en zelf een “Evergreen” in het vak Anita Meyer. Met haar hits “Why tell me Why”, “Run to me” en “They Don’t Play Our Lovesong Anymore” wordt het een memorabele avond en is het op en top genieten.

Kaarten verkrijgbaar via: http://www.fletcherevents.nl/events/evergreen-rosmalen-2017/

© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01041