Datum: 27 januari 2018

Filmfestival Shot71


Den Durpsherd Berlicum: Films van Shot71 leden :o.a. Boer Peer, Perdjes van Stadhuis en meer
Op zaterdag 27 januari 2017 worden door leden van de videogroep Shot71 videos gepresenteerd in Berlicum. In totaal 16 verschillende films over diverse onderwerpen.
Natuur in Canada, Achtergronden bij het maken van Regiofilms, Boer Peer en De Perdjes van Stadhuis s-Hertogenbosch zijn aantrekkelijke films gemaakt door bekende filmmakers uit de regio. Kees van Meurs, Christ van Liempd, Ton Lunnenburg en Harry Zwanenberg. Daarna nog veel andere aantrekkelijk films. Door verschillende interesses van de leden zijn de onderwerpen van de films steeds erg verschillend
Bij Shot71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames, een goede montage met muziek of een commentaarstem een documentaire te maken die aanspreekt. Dat is veel oefenen voor deze hobby. Diverse films van Shot71 behalen prijzen in Nederland. De middag is de moeite waard om te komen kijken. Er is een jury aanwezig die een reactie geeft op de films en tips hoe het beter kan. Uiteindelijk is er een beste film van de middag.
27 januari 2017 om 13.30 uur Den Durpsherd, Kerkwijk 61 5258KB Berlicum TOEGANG GRATIS


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01030