Datum: 20 april 2018

Liederentafel Iets Gewoons


Moerkoal, Middelrode: Ook in de maand April verzorgen wij weer een liederentafel.Meezingen en ook meedoen is voor ons van de liederentafel een teken dat U zich amuseert en dat Liederentafel "iets gewoons "voorziet in een behoefte.
In Maart was het dan ook weer een drukke opkomst van het publiek voor de Liederentafel, zodat we ons een beetje zorgen maakten of de zaal niet te klein was maar met een beetje in- en aanschuiven was het weer een supergezellige avond.
Ook zo weer op 20 april a.s. verwachten we weer een drukke opkomst zodat we weer met een goed gevoel aan het weekend kunnen beginnen. We hebben weer een paar liedjes waarnaar gevraagd is door het publiek ingestudeerd en zo banen we ons een weg om in het dikke meezingboek onze weg te vinden en van lieverlee alle liedjes te kennen die er in staan.
1 euro entree waarvoor iets lekkers, de zaal gaat open om 19.00 uur en we starten om 19.30 tot 22.30 uur. Dan zetten we er weer een punt achter voor die avond en bereiden ons voor op de laatste meezingavond van dit seizoen en die is op Vrijdag 18 mei.
Dit alles in Dorpshuis de Moerkoal, Driezeeg 20 te Middelrode.

© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00608