Datum: 19 oktober 2018

Mata Hari ontsluierd? start van nieuw verhalenseizoen in Den Bosch


Gasthuisstraat 7 Den Bosch: Vertelpodium Het Lopende Vuur presenteert Warme Verhalen in koude maanden.

Vrijdag 19 oktober om 20.00 uur vertelt Madeleine Nieuwlaet het fascinerende verhaal over
Mata Hari. Die bijzondere vrouw in de Belle Epoque, een vrouw die gezien wilde worden en vooral niet ten onder wilde gaan. Mata Hari, Het oog van de dageraad, of, Hoe het leven iemand te pakken kan nemen! Een beklijvende voorstelling over een vrouwenleven. Mata Hari, iedereen kent haar naam, na de voorstelling ken je ook haar verhaal.
Madeleine is een Vlaamse vertelster die haar publiek steeds opnieuw met verrassende verhalen weet te boeien. Eba Zaphira zal met haar oriëntaalse dans het verhaal nog extra allure verlenen.

Het voorprogramma wordt ingevuld met één of meerdere korte verhalen, de ene keer wordt je prettig verrast met een nieuw gezicht, de andere keer staat er een vertrouwde oude bekende.

We worden weer gastvrij ontvangen in de woonkamer van Roland & Sjuleke van Dinten, Gasthuisstraat 7 in Den Bosch, dit is een zijstraatje van de Hinthamerstraat, 3e links vanaf de markt.
Zorg dat je op tijd bent. Koffie en thee staan klaar. Reserveren mag, maar hoeft niet.

‘Verhalen vertellen’ is kunst en cultuur van deze tijd. De vertelavonden van ‘Het Lopend Vuur’ prikkelen, openen ogen én vermaken je aangenaam verwarmend. Iedereen is welkom.
Entree is € 10,00 inclusief koffie of thee.
Voor contact en meer informatie info@hetlopendevuur.nl en www.hetlopendevuur.nl


© 2018 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00981