Datum: 14 november 2018

Bloemschikdemonstratie Groei & Bloei in Berghem


de Berchplaets, Sportstraat 3, Berghem: Woensdag 14 november a.s. houdt Groei & Bloei afdeling Oss het Maasland weer haar jaarlijkse grote bloemschikdemonstratie. Zoals gebruikelijk weer in Berghem in de Berchplaets, Sportstraat 3 .
Aanvang is 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom.


Leden van Groei & Bloei hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis entree, niet leden betalen 7,50. Bij binnenkomst wordt een kop koffie/ thee aangeboden.
De demonstratie wordt verzorgd door Frits Hoogers, alias Flora Frits, een op landelijk niveau bekende arrangeur / designer die zijn sporen al verdiend heeft in grote projecten in binnen en buitenland. In 2008, 2009, 2013en 2016 was hij ook in Berghem en trok toen telkens een volle Berchplaets!

Frits is opgeleid op tuinbouwopleidingen in Borculo, Nijmegen, Zwolle en behaalde zijn meesterbinderdiploma in Vught. Puurheid, kleur en structuur van materialen zijn de inspiratiebron voor zijn creaties. Met een esthetisch oog, creativiteit en perfectionisme creert Frits sferen die passen bij bepaalde momenten. De combinatie van stylist en bloemist leidt tot prachtige stukken.

Na afloop van de demonstratie worden de door hem gemaakte bloemstukken verloot. Er is ook ruim gelegenheid om allerhande bijzondere bloemschikmaterialen te verkrijgen.


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00670