Datum: 17 maart 2019

Zondagse Muziek bij Nesterlé


Cultureel Centrum Nesterlé : Tijdens de Zondagse Muziekmiddag staan op het programma: koor Jaïr uit Odiliapeel en de Hemelse Zeven.
Koor Jaïr, ruim 50 jaar geleden opgericht als tienerkoor brengt nog steeds eigentijdse muziek ten gehore. Het repertoire bevat o.a. songs van Abba, the Beatles, Boudewijn de Groot, Ilse de Lange, U2, Sting, maar ook musicalhits uit Pocahontas en The Lion King.
Het koor is genoemd naar een Braziliaanse jongen, die deel uit maakte van een onderwijsproject waar men destijds geld voor inzamelde. Het koor bestaande uit 25 leden (waarvan twee oorspronkelijk uit Nistelrode: Maria Rankenberg- van den Heuvel en Maria Janssen - van den Akker) staat onder leiding van Ilse Lunenburg. Deze middag worden zij begeleid door Michel van Rijn (piano) en Dion van Lankveld (drums).

De Hemelse Zeven
Aan elkaar verbonden omdat zij in eerste instantie allemaal telgen van de familie Gloudemans uit Eerde zijn (6 nichtjes, een neef en een oom) en in tweede instantie de liefde voor muziek delen.
Francis van Hoof, Moniek Gordijn, Geertje Gloudemans, Ingrid Landman, Femke Hagens, Mario Gloudemans, Hilde van Gompel en Nisseroise Twan Pittens zijn sinds 2011 bij elkaar en hebben diverse optredens mogen verzorgen. Waaronder twee avondvullende stukken met de titels: ‘Met de tijd mee’ en ‘Ruim de tijd’. Een optreden van De Hemelse Zeven kenmerkt zich uiteraard door veel muziek afgewisseld met teksten en beeld. Lachen is een vast onderdeel maar ook een serieus ondertoontje gaan ze niet uit de weg.
Loop gezellig binnen tussen 15.00 en 17.00 uur en geniet! Toegang is gratis.


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00802