Datum: 23 maart 2019

Joris Linssen & Caramba - RAAK!


Cultureel Centrum Nesterlé : Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd's, twee dvd's en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. Joris Linssen en zijn muzikale makkers zetten al ruim tien jaar elke theaterzaal in vuur en vlam met hun enthousiasme en hartstocht
Najaar 2013 ging de bioscoopfilm 'Met jou heb ik geleerd' in première, over hun magische tournee door Mexico. De televisie-bewerking van 50 minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen. In 2019 en 2020 speelt Caramba de voorstelling RAAK!. De band bestaat dan 20 jaar.

Ook het nieuwe theaterconcert van Joris Linssen & Caramba is vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke / meeslepende verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen. Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo's Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang).
Raken en geraakt worden, daar gaat het om. En dat doen deze topmuzikanten met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen en loepzuivere meerstemmige samenzang. RAAK! zit vol interactie, energie en ontroering.

CC Nesterlé – Parkstraat 2 – Nistelrode
23 maart – aanvang 20.15 uur
Tickets à 16,00 verkrijgbaar via www.nesterle.nl.© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00616