Datum: 26 mei 2019

Nulandse Lentetocht


Caf Bar 't Leeuwke: Nulandse Lentetocht 26 mei 2019
Toerclub Tandje dr Bij Nuland heeft op het randje van de lente mooie routes uitgezet als toertocht voor wielrenners en als gezinstocht voor met de normale of elektrische fiets.
Na jaren een veldtoertocht is nu gekozen om het winterseizoen en de bossen te verlaten en in te ruilen voor de organisatie van een tocht in het voorjaar op de weg. We hebben er bewust voor gekozen om niet alleen voor wielrenners een route uit te zetten maar dus ook een gezinstocht voor jong en oud. Beide tochten starten vanaf Caf-bar t Leeuwke aan de Dorpstraat te Nuland. Wanneer u komt met de auto en fietsendrager dan zijn er ruime parkeermogelijkheden voor het oude gemeentehuis maar ook op het dorpsplein 200 meter verderop.
De start voor de wielrenners is tussen 07:30 en 09:00 uur en die voor de gezinstocht van 09:00 uur tot 10:00 uur. Inschrijfgeld voor NTFU-leden bedraagt 3 en voor niet leden 4 (kinderen onder 12 jaar gratis).
Er zijn twee afstanden van 30 en 45 km als gezinstocht en twee afstanden van 80 en 110 km voor de wielrenners. Voor iedereen is tijdens de tochten een pauzelocatie beschikbaar. De kortere afstanden gaan via Den Bosch, Den Dungen en Berlicum en de langere afstanden gaan via (o.a.) Odiliapeel, Wanroij en Boekel.
Wij van Toerclub Tandje dr Bij Nuland nodigend jullie uit voor de deelname aan onze eerste Nulandse Lentetocht op zondagochtend 26 mei 2019. Na afloop kunt u gezellig, waar mogelijk met mooi weer op het terras, een drankje nemen bij t Leeuwke.


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00753