Datum: 16 juni 2019

Opentuinendag Groei & Bloei


Geffen - Nuland - Vinkel: Groei & Bloei organiseert zondag 16 juni een Open Tuinendag in Geffen Ė Nuland Ė Vinkel. Per fiets of per auto voert een route van 20 km langs 8 prachtige en heel gevarieerde particuliere tuinen in de drie dorpen.
De tuinen zijn heel verschillend van inrichting. Er is een tuin die ingericht is volgens het chinese feng shui principe, in een andere tuin zie je keurig geordend en wilder ingericht naast elkaar. Rianne van Moes en Tuin staat in een van de tuinen met een assortiment kruiden. In een tuin met veel zitjes is er de mogelijkheid om onder het genot van koffie of thee de meegebrachte lunch te gebruiken. Deze Open Tuinen dag is voor iedereen die van tuinieren houdt een perfecte gelegenheid om ideeŽn op te doen en kennis uit te wisselen.
De Opentuinenroute kan gestart worden in de tuinen van Veldstraat 45 in Geffen en Dorpstraat 17 in Nuland. Hier is informatie over alle opengestelde tuinen en de fiets- en autoroute beschikbaar.
Alle tuinen zijn te bezoeken van 10.00 Ė 17.00u.
Verdere informatie en sfeerfotoís van de opengestelde tuinen zijn te vinden op de site van Groei & Bloei Oss Ė het Maasland: www.oss.groei.nl


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01081