Datum: 17 augustus 2019

Eagle Eye Festival


Weisestraat 17 Lithoijen: EAGLE EYE FESTIVAL 2019
17 AUGUSTUS 2019 VANAF 16.00
WEISESTRAAT 17 LITHOIJEN

Heb je zin in een leuke dag uit met heerlijke live muziek? Eagle Eye Festival, het festival voor jong en oud. Met optredens van Henk Wijngaard, House of Rock (90’s act), tributebands van Elvis, Status Quo, Pearl Jam en local hero’s Exploit, Dude, DJ Kwoaie Keien gaan we er weer een mooi feestje van maken.

Beleving
Nieuw dit jaar: Een extra area op Eagle Eye Festival. Onder leiding van PartyLolTentParasol zal in deze ruimte de beleving voorop staan. Laat je verrassen door de unieke samenwerking van acteurs & artiesten.

Food & Beverages
Overheerlijke gerechten in de foodcourt en een heerlijke drankje van de bar, heerlijk gecombineerd aan een picknickbank in het zonnetje. De ideale festival setting!

Kids (gratis entree t/m 12 jaar)
Gedurende het middagprogramma zal er een kinderprogramma zijn voor de jongste rockers onder ons. Met medewerking van Dudekids zal J.W. van Kilsdonk (bekend met De Voice Kids) het jeugdige talent gaan voorbereiden op hun eigen optreden...

--> Entree kaarten kosten 10 Euro en zijn nu te koop bij de voorverkoopadressen of via www.eefestival.nl <--

VVK adressen: Tankstation van Hulst Lithoijen, Latour Lith, De Wildse Hut, Snackbar Wimke Oijen en J van Heeswijk Auto’s Schijndel


© 2019 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00644