Datum: 22 september 2019

Run for KiKa Team Kanjer Ize


Eindhoven ijssportpaleis: Ize de Langen (6) kreeg op 17-04-17 de diagnose leukemie. De behandeling duurde 2 jaar en was enorm zwaar. Ze was nog geen 3 weken klaar toen ze weer verschrikkelijk nieuws kreeg, de kanker was terug...! De klap is enorm, de angst nog groter. Dit keer zou Ize een stamceltransplantatie krijgen, maar na een aantal weken wordt er anders besloten... De leukemie van Ize blijkt zeldzaam en moeilijk te behandelen, daarom is besloten om over te stappen op een andere behandeling. CAR-T immuuntherapie! 

Ize is nu kei hard aan het knokken om beter te worden, en haar vriendinnetjes willen haar daar graag bij helpen! Daarom is Team Kanjer Ize opgezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kika!

We gaan cupcakes, armbandjes en sleutelhangers verkopen, en (sport)tassen laten bedrukken. Ook alle losse donaties zijn uiteraard van harte welkom!
En dan op 22 september gaat Team Kanjer Ize de Run for Kika lopen in Eindhoven.
Zonder KiKa hadden de behandelingen die Ize nu krijgt, niet bestaan. En haar vriendinnen willen niets liever dan dat ze weer beter wordt!
Doneren kan op www.runforkika.nl/kanjer-ize

Het zou heel mooi zijn als thuis in het nieuws hier aandacht aan zou kunnen besteden, zodat we meer geld kunnen inzamelen!
Alvast bedankt.

Groeten,
Nikki van den Boogaard
De moeder van Diede, Ize's beste vriendinnetje.
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01118