Datum: 09 november 2019

Bokkendonk “Unne Bonte Bende”!


De Meander in Sint-Michielsgestel: Wie mag de scepter in ontvangst nemen en zich de nieuwe Hoogheid van Bokkendonk noemen?

Vanaf 19.30 uur is de zaal open waarbij bezoekers worden binnengespeeld met een stukske onvervalste carnavalsmuziek van eigen bodem. Na de officiële opening om 20.11 uur zal als eerste het nieuwe logo voor het carnavalsseizoen 2019-2020 worden gepresenteerd. Hiermee is tevens de winnaar van de logo-ontwerpwedstrijd bekend. Speldjes en emblemen zijn op de avond zelf, tegen een schappelijke prijs, verkrijgbaar.

Hierna wordt het tijd om bekend te maken wie zich het komende seizoen Jeugdprins en–prinses van Bokkendonk mogen noemen. Wie worden de adjudant, burgemeester, hofdame en hofnar? En niet te vergeten de Springbokskes, wat hebben zij voor ons in petto? Natuurlijk zullen de leden van de JeugdPrinsenClub het publiek met een spetterend optreden verrassen.

Nadat er afscheid is genomen van Prins Geert 2.0 en Adjudant de Vietz, nadert het moment van de onthulling van de avond. Wie worden de nieuwe Prins, Prinses en adjudant van Bokkendonk? Wie gaan regeren over deze ‘Bokkendonkse Bonte Bende’? Alleen door aanwezigheid op deze avond zul je als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe gezichten……!


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00945