Datum: 29 december 2019

Nisseroise oudejaarsconference met Laurens Timmers en Twan Pittens


Nestelré Nistelrode: Na twee uitverkochte edities van de Nisseroise oudejaarsconference betreden Laurens Timmers en Twan Pittens wederom het podium van CC Nesterlé om met hun programma ‘Jaarverslach 2019, Dè is gin kunst’ samen met de bezoekers het oude jaar door te nemen. Aangevuld met leuke liedjes wordt zowel landelijk als regionaal nieuws besproken en
natuurlijk wordt het dorps geneuzel niet vergeten.

In het voorprogramma van de oudejaarsconference: Vince & Nikenia. Na het succesvolle optreden tijdens een van de Zondagse Muziekmiddagen verzorgen Vince en Nikenia op deze avond een jamsessie met prachtige luisterliedjes maar ook up-tempo nummers. Gevarieerd en zeer herkenbaar!

Vince Jansen is vanaf zijn geboorte volledig blind, maar dat weerhoudt hem er niet van om dingen te doen die hij wil doen! Hij heeft een absoluut gehoor en speelt al vanaf zijn vierde jaar piano. Sinds enkele jaren wijdt hij zich volledig aan het Hamond orgel.

Nikenia Martis is solo zangeres en tevens lid van de soulband 'Get the Groove' en heeft veel ervaring met andere muzikanten / bands.

Kaartjes à 7,50 euro verkrijgbaar via www.nesterle.nl

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00760