Datum: 21 december 2019

Vorstival


De Rusheuvel - Oss: ALGEMEEN
Na de ongekende voorspellingen dat het de koudste winter in 100 jaar zal worden, zijn wij er klaar mee, het is tijd! Waarvoor? Een prachtig winterfestival waar druppels sneeuw het niet uithouden. Op 21 december zal de 6e editie van Vorstival lekker warm binnen zijn in de Rusheuvel te Oss!

AVOND PROGRAMMA
Iedere 90 minuten in totaal andere sferen bij Vorstival. Dat wordt après-skieën als nooit tevoren. We hebben jouw avond daarom vast in kaart gebracht.

vorstival festival 2019
PARKEREN/FIETSEN
Bij de Rusheuvel is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis. Fietsers kunnen in de fietsenstalling parkeren.

TICKETS
Early Ski-pass € 15,00 *
Regular Ski-pass € 19,50 *
* Genoemde prijzen zijn exclusief service fee

OPENINGSTIJDEN & DATA
Vorstival vindt plaats op zaterdag 21 december 2019. De deuren van het festival openen om 19.00u en sluiten 02.00u. Het is niet mogelijk om na 00:00 de Rusheuvel te betreden.

KLUISJES
Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar op het evenement. Dit tegen betaling.

FESTIVAL VERLATEN
Het is niet mogelijk om het festival tussentijds te verlaten. Wanneer je de Rusheuvel verlaat is het dus niet mogelijk om opnieuw binnen te komen. Enkel in noodgevallen kan de beveiliging hierop een uitzondering maken.

GEHOORBESCHERMING
Uiteraard zal er tijdens Vorstival (luide) muziek ten gehore gebracht worden. Om je gehoor voldoende rust te geven adviseren wij je om gehoorbescherming te dragen. Als je nog geen gehoorbescherming hebt kan je deze aanschaffen bij de munten kassa op het festival!

ROOKVERBOD
Het is niet toegestaan om binnen in de Rusheuvel te roken. Wel zal er op Vorstival een rokersruimte aanwezig zijn. Zo kan je toch droog & verwarmd een sigaretje roken! Op het festival zullen GEEN sigaretten te koop zijn!

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd voor Vorstival is 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Hieronder valt een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Een kopie is niet geldig!© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00977