Datum: 15 december 2019

Kerst-In


Willibrorduskerk - Heeswijk-Dinther: Parochie Heilige Augustinus organiseert in samenwerking met Koninklijke Fanfare Sint Willibrord tijdens de donkere dagen voor kerst de sfeervolle Kerst-In in de Willibrorduskerk Heeswijk op zondag 15 december van 14.30 tot 15.30 uur.

Het fanfarekorps zorgt met mooie kerstliederen een met samenzang onder leiding van dirigent Hans Thijssen voor een gepaste kerstsfeer. Namens de parochie wordt een kerstgedachte uitgesproken en een kerstgedicht voorgelezen.

Uniek is dat dit jaar de succesvolste nummers uit The Proms of Liberty nog éénmaal gespeeld zullen worden in de unieke entourage van de kerk. Zangers, combo en fanfarekorps komen hiervoor speciaal weer bij elkaar in de Willibrorduskerk.

Het belooft een bijzondere en muzikaal hoogstaande kerstervaring te worden. Na de Kerst-In is iedereen welkom in het Willibrordcentrum voor een kop koffie of thee met smakelijk kerstbrood.

Natuurlijk is de entree gratis. Het parochiebestuur en de koninklijke fanfare zien u graag op 15 december om 14.30 uur in de Heeswijkse kerk om sámen de kersttijd in te luiden.
© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00959