Datum: 14 december 2019

Kerstmiddag Theaterstadstuin


Havensingel 26 - Den Bosch: Vanaf 15.00 ben je welkom op de kerstmiddag in de sfeervolle Theaterstadstuin. Onder het genot van glühwein of lekkere warme chocomelk kun je deze middag genieten van een tweetal koren die mooie kerstliederen ten gehore brengen. De theaterstadstuin is te vinden binnen de oude kloostermuren van het Lilianefonds op de Havensingel 26.

Popkoor Tune - Een koor uit Rosmalen zingt swingende en sfeervolle pop- en rocknummers uit de Top 2000. Speciaal voor deze kerstmiddag worden er ook kerstnummers en een heuse Christmas medley gezongen. Het koor is nog op zoek naar nieuwe leden en dan met name mannen. Iedere woensdagavond wordt er gerepeteerd. www.popkoortune.nl

Koor 8 Zonder - Een koor bestaande uit enthousiaste Oeteldonkers opgericht ter gelegenheid van de abdicatie van Z.K.H. Prins Amadeiro XXIII van Oeteldonk. Wereldberoemd in ’s-Hertogenbosch en omstreken! Dit groepje mannelijke koorzangers heeft in 1995 voor de eerste keer het Oeteldonksche Volkslied uit 1884 vierstemmig ten gehore gebracht. Op 14 december kun je genieten van hun kerstrepertoire.


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.07850