Datum: 11 januari 2020

Open dag Stedelijk Gymnasium ’s-Hertogenbosch


Den Bosch: Het Stedelijk Gymnasium is een openbaar, categoraal gymnasium. De school biedt hoogwaardig onderwijs in een veilige omgeving voor 786 leerlingen. De open dag is vooral bedoeld voor leerlingen van groep acht en hun ouders/verzorgers. Zij kunnen zaterdag 11 januari van 09.30-12.30 uur de ‘sfeer proeven’ op school.

Na een korte inleiding over de school door de conrector zijn er introductielessen voor Latijn, Frans, wiskunde en drama, demonstraties voor verschillende vakken, toelichting op lesaanbod en lesmaterialen van andere vakken, gesprekken met leden van de Oudervereniging en leerlingen, informatie over begeleiding van meer en minder getalenteerde gymnasiasten en over keuzebegeleiding. Daarnaast is er fotomateriaal te zien van excursies, reizen en toneelvoorstellingen.

Bereikbaarheid
Mercatorplein 2 ligt op slechts enkele loopminuten van het Centraal Station en parkeergarage Paleiskwartier (Hugo de Grootlaan). Voor nadere info kunt u bellen via 073-6219068 of kijken op www.stedgymdenbosch.nl.

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01219