Datum: 07 maart 2020

Benefietconcert ‘Nothing Else Matters’


Cultureel Centrum De Pas, De Misse 4 in Heesch : De deuren gaan open om 20.00 uur.
De aanvang van het benefietconcert is ca. 20.30 uur.
Toegangskaarten kosten € 12,50 en zijn online verkrijgbaar via: www.de-pas.nl

Voor deze 8e editie van Nothing Else Matters is gekozen voor Stichting Matchis. Stichting Matchis zorgt ervoor dat patiënten die een stamceltransplantatie moeten ondergaan, zo snel mogelijk een passende donor krijgen. Als stamceldonor kun je namelijk een leven redden maar het onderzoek hiernaar kost veel geld. Voor patiënten met een vorm van bloedkanker, zoals leukemie, zijn stamcellen van een donor vaak de laatste kans op leven. Jij kan iemand die kans geven verder te leven door je aan te melden als stamceldonor! Aanmelden als donor kan zelfs op de avond zelf en wie weet ben jij wel de perfecte match. Medewerkers van Matchis zijn deze avond aanwezig en informeren je graag (voor meer informatie zie: www.matchis.nl).

Opnieuw treden 5 bands deze avond belangeloos op en zorgen voor een avond lang muziek. Dit jaar zijn dat de bands: Outline, Jamcat, Yoe Teek Mie In De Meeling, Co-Incidental en Vanavond Niet Schat. Kortom een ‘perfecte match’ van diverse muziekstijlen met garantie voor een leuke avond.

Op www.nothingelsematters.nl kun je zoals gewoonlijk meer informatie vinden. In een later stadium kan er via deze site geboden worden op diverse items. Ook zullen op de benefietavond zelf weer diverse spullen verloot worden.
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01027