Datum: 13 februari 2020

Lokale vertellers bij Verhalentheater in De Lievekamp


Lievekamp Oss: Op donderdag 13 februari vindt de eerste editie van het ‘Verhalentheater’ plaats. Enkele keren per seizoen wordt de Marag Zaal van theater De Lievekamp omgetoverd tot het decor voor deze bijzondere productie. In samenwerking met Bert Engelbart nodigt Theater van de Stad lokale verhalenvertellers uit.

In Oss en omgeving zijn er genoeg prachtige, ontroerende, spannende of grappige verhalen te vinden. Daarom is het ‘Verhalentheater’ in het leven geroepen, want mooie verhalen moeten worden verteld! Voor de eerste editie van het ‘Verhalentheater’ op donderdag 13 februari is het de opdracht aan de vertellers om een verhaal te vertellen van minimaal 10 en maximaal 15 minuten. Het mag een bestaand of zelfgeschreven verhaal zijn, een literair schrijfsel, een stukje geschiedenis, een spannend verhaal of wellicht een boeiend reisverslag. Liefhebbers van verhalen kunnen kijken, luisteren en genieten van de lokale vertellers tijdens deze eerste editie van het ‘Verhalentheater’.

Kaartverkoop
Toegangskaarten voor de Theater van de Stad-productie het ‘Verhalentheater’ op donderdag 13 februari, aanvang om 20.15 uur in de Marag Zaal van theater De Lievekamp, zijn voor € 5- te koop via www.lievekamp.nl en aan de Theaterkassa. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens openingstijden via (0412) 64 89 22.
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00667