Datum: 16 februari 2020

Lange afstandswandeling georganiseerd door Natuurcentrum De Maashorst


Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden: Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een wandeling gemaakt van ca. 15 km. Er wordt lekker doorgestapt met halverwege een lekkere lunch bij het natuurcentrum. De kosten voor deze wandeling met lunch zijn €12,-.
Trek stevige wandelschoenen aan voor deze tocht. De activiteit duurt ongeveer 5 uur.

De eerste groep start om 9.00 uur bij Naat Piek. De tweede groep vertrekt om 10.00 uur. Het is verplicht voor deze activiteit vooraf op te geven. Geef je dan ook aan op welk tijdstip je wilt vertrekken.

Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een mooie wandeling door de Maashorst uitgezet, waarbij over minder bekende paden wordt gewandeld. Halverwege de wandeling, omstreeks 12.00 uur, staat een lekkere lunch klaar bij het natuurcentrum. Er is een heerlijke kom soep met worstenbroodje of groentequiche naar keuze en een kop koffie of thee naar keuze. Zorg voor stevige wandelschoenen voor deze mooie wandeling.

Let op: Start bij de parkeerplaats bij Naat Piek aan de Pnemstraat in Uden. Reserveren kan aan de infobalie van het natuurcentrum of op: www.natuurcentrumdemaashorst.nl
Colums
08 jul
08 jul
05 jun


Meer columns

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00891