Datum: 11 maart 2020

Filmhuis Berlicum: Once Upon a Time in Hollywood


Den Durpsherd in Berlicum: De nieuwste film van regisseur Quentin Tarantino speelt zich af in het Los Angeles van 1969,een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. Dat is de ene verhaallijn. De andere is dat daar in die tijd (waar gebeurd) Sharon Tate, de vrouw van regisseur Polanski wordt vermoord door
volgelingen van Charles Manson, een berucht sekteleider. De lijnen worden verbluffend mooi
verknoopt. Leonardo Di Caprio en Brad Pitt werken in deze film voor het eerst samen en het plezier van
beiden spat ervan af. Pitt ontving onlangs de Oscar voor beste mannelijke bijrol. Voor allerlei andere filmaspecten was de film tien keer genomineerd! Dat maakt deze film meer dan de moeite waard en muziek van onder andere Neil Diamond, Deep Purple, Simon and Garfunkel en Jose Feliciano laat de sfeer van eind zestiger jaren helemaal terugkomen.

De film duurt ongeveer 2,5 uur, maar als je eenmaal zit te kijken merk je dat eigenlijk niet. Filmhuis Berlicum zorgt voor popcorn, zelf kunt u een drankje nuttigen tijdens de film.

We beginnen om 20.00 uur, kaartjes voor 8,- via
www.beneluxtheater.nl of aan de bar van Den Durpsherd. Inbegrepen is een consumptie na
afloop.

Aanvang: 20.00
Filmduur: 161 minuten
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Toegang: 8,-

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00782