Datum: 15 maart 2020

Optreden Filharmonisch Orkest s-Hertogenbosch met concertpianiste Julia Achkinazy


De Grote Kerk - Den Bosch: Het Filharmonisch Orkest s-Hertogenbosch (FOH) treedt om 15.00 op in de Grote Kerk in Den Bosch met de bekende Russische concertpianiste uit Sint Petersburg, Julia Achkinazy in het Tweede Pianoconcert van Chopin.
Op het programma staat:
- Preludio Sinfonico van Giacomo Puccini
- Het Tweede Pianoconcert van Chopin, uitgevoerd door Julia Achkinazy (www.julia-achkinazy.com) onder begeleiding van het FOH.
- 1e Symfonie van Christian Sinding.

Julia Achkinazy (St. Petersburg, 1979) begon op haar vierde met piano spelen. Vanaf haar elfde begon haar internationale carrire. Haar masters degree heeft zij behaald aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Wij zijn verheugd en vereerd dat Julia Achkenazy met het FOH op 15 maart het tweede pianoconcert van Chopin ten gehore gaat brengen. Op haar website kunt u haar alvast horen spelen : http://www.julia-achkinazy.com. Naast deze bekende werken wordt een symfonie uitgevoerd van de bij ons nu niet meer zo bekende Noorse
componist Christian Sinding, die in zijn tijd razend populair was.

Het Filharmonisch Orkest s-Hertogenbosch is een uitstekend amateur-symfonieorkest, dat onlangs nog zijn 60-jarig bestaan vierde. Lex Bergink is de vaste dirigent van dit orkest. Onder zijn leiding zet het orkest een geweldig muzikale performance neer.

Toegangskaarten zijn te bestellen via www.fohsite.nl of vr aanvang van het concert verkrijgbaar in de Grote Kerk.
Prijs volwassenen: 20,-, kinderen: 6-18 jaar en CJIB: 5,-
Voor meer informatie zie www.fohsite.nl


© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00809