Datum: 07 maart 2020

Lezing ‘Omarm jezelf’ door Ton Roumen


Dr. Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema's. Datum: Zaterdag 7 maart Bernekringzaal, Abdij van Berne - Abdijstraat 49, Heeswijk: Omarm jezelf als je angstig, onveilig of eenzaam bent. Dat is een simpele boodschap, de toepassing ervan is lastiger en vraagt om levenskunst. Vaak wordt er geaarzeld bij het idee om meer liefde voor jezelf op te brengen. Dat zou egoïstisch zijn. Velen zijn opgegroeid vanuit het besef er vooral voor de ander te zijn en niet met mildheid naar ons zelf te kijken. Maar waarom zouden we onszelf niet mogen liefhebben? Zelfliefde is beslist geen egoïsme, maar houdt de goede zorg in voor jezelf en is ook weer een basis om liefde met anderen te delen.

Dr. Ton Roumen is een ervaren coach, retraiteleider en spreker. Hij publiceert boeken en artikelen over spirituele thema's.

Aanvang: 14.30 uur
Entree: € 10,- (incl. consumptie)
Reserveren: Wij verzoeken je vooraf plaatsen te reserveren per e-mail op activiteiten@bernemedia.com. De reservering is definitief na ontvangst van € 10,- p.p. op bankrekening NL19 INGB 0000 825536 t.n.v. Boekhandel Berne onder vermelding van Lezing Omarm jezelf en uw naam.

© 2020 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00993