Datum: 15 mei 2022

Open Huis De Koppellinck & Het Oude Klooster


De Koppellinck Geffen: Tijdens de afgelopen coronaperiode zijn in onze panden de nodige verbouwingswerkzaamheden verricht en is het interieur verfrissend opgeknapt. We kunnen nu weer voor een lange tijd onze huurders, gebruikers en gasten uit Geffen, van harte ontvangen.

De besturen van de Koppellinck en Het Oude Klooster willen onze bewoners uit Geffen graag opnieuw laten kennismaken met deze twee mooie ‘huiskamers. Met het Open Huis sluiten we een moeilijke corona periode af. Vanaf 10.30 tot 14.00 uur staan onze voordeuren open.

Tijdens het Open Huis laten verschillende gebruikers van de panden, de bezoekers ook kennis maken met hun activiteiten. U krijgt info van KBO en Ons Welzijn en er zijn foto’s te zien van alle activiteiten. De Heemkunde zet de bovenste zolder open en de archieven in al hun ruimten zijn te bezichtigen. Op een tv scherm ziet u alle foto’s die gemaakt zijn op 22-02-22. Ook Thuiszorg en Fysiotherapie geven informatie over hun diensten. In de kapel zingt het Gemengd Koor bij aanvang van het Open Huis en gedurende de overige uren klinkt er stemmige muziek.

Wij zorgen samen met onze vrijwilligers voor de koffie/thee en waar nodig leiden we de bezoekers rond.

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.00689