Datum plaatsing: 05 juni 2020

Coroontje: dienblad voor een drankje op 1,5 meter afstand


Coroontje: dienblad voor een drankje op 1,5 meter afstand


Rosmalen ('s Hertogenbosch): In deze coronatijd is je wereld klein. Contact heb je alleen met familie en buren. Ook heb je nu de tijd om alles eens te overdenken. Tijdens een borrel met de buren Toon en Ellen van Uden, kwam Toon met het idee, dat je iets moet bedenken om de gasten meer afstand te kunnen gaan bedienen. Na diverse dagen van brainstormen tussen Toon en ons, hebben we samen het huidige Coronadienblad bedacht. Samen met Ron de Ruiter van Ron de Ruijter Interieurprojecten hebben we samen het dienblad verbetert tot het huidige resultaat.

Het Coroontje is nu een dienblad, waarmee je de consumpties meer op afstand van de gast kan aangeven. Coronadienblad lijkt ons daarom de manier om in deze Coronatijd uw gasten te kunnen gaan bedienen. Door de vorm met handvaten aan de uiteinden kunnen uw gasten het dienblad makkelijk aanpakken en er wordt ook meer afstand genomen van de gast dan bij een gebruikelijk dienblad. De glazen staan ook vaster op het blad, dan bij op een gebruikelijk dienblad, waardoor er minder glazen sneuvelen. Ook de vorm van het blad een coronasymbool zal ons allemaal nog lang aan deze bijzondere tijd blijven herinneren. Het dienblad is niet alleen handig voor de horeca, maar ook voor gebruik thuis.
Al met al dus veel voordelen.
Wilt u het dienblad in praktijk zien, kom langs bij familie Pennings van Grand Café Rosmaelen aan de Dorpsstraat 69 te Rosmalen
Kijk voor meer informatie op
www.Coroontje.nl of www.coronadienblad.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17218