Datum plaatsing: 08 juni 2020

AV Oss ’78 start in juli met reeks 4-weekse hardloopcursussen voor beginnersOss (Oss): De coronacrisis heeft ons leven flink veranderd. Maar soms ook in positieve zin. Want meer mensen dan ooit zijn in de afgelopen maanden begonnen met hardlopen. Om deze beginners verder op weg te helpen start AV Oss ’78 met de cursus “Ik leer hardlopen in 4 weken”. De 4-weekse cursus start vanaf 4 juli elke eerste zaterdag van de maand.
Wie de smaak van hardlopen te pakken heeft wil graag meer, verder en sneller. In de cursus “Ik leer hardlopen in 4 weken” leer je hoe je dat verantwoord - en zonder geblesseerd te raken – aanpakt. In 4 trainingen op de atletiekbaan leren deelnemers hun eigen trainingen op een goede manier op te bouwen en in te vullen. Ook is er veel aandacht voor looptechniek en krijgen de deelnemers tips over de blessurepreventie, kleding, schoeisel en voeding.
De cursus “Ik leer hardlopen in 4 weken” wordt verzorgd door een ervaren trainer en vindt plaats op zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur op de atletiekbaan van A.V. Oss ’78 op Sportpark de Rusheuvel in Oss. De kosten voor deelname bedragen 19 euro. De eerste cursus van deze reeks start op zaterdag 4 juli. Aanmelden kan per e-mail naar ILH@avoss78.nl. Vermeld hierbij je naam, woonplaats, telefoonnummer en geboortejaar. Voor meer info bel je met Ruud Scholte: 06 37 30 12 02.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.13872