Datum plaatsing: 30 juni 2020

Dominique Majoor lid College van Bestuur Koning Willem I College


Dominique Majoor lid College van Bestuur Koning Willem I College


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na de benoeming van de heer Jos van Kessel, sinds 1 april 2020 Voorzitter van het College van Bestuur van het Koning Willem I College, heeft de Raad van Toezicht nu ook een nieuw lid van het College van Bestuur benoemd, mevrouw Dominique Majoor. Zowel de Studentenraad, als de Ondernemingsraad adviseerden positief over deze keuze. Per 15 augustus 2020 start Dominique Majoor bij het Koning Willem I College.

Mevrouw Majoor heeft ruime ervaring als leidinggevende in het onderwijs. Zo was zij onder andere interim-directeur van de Radboud Docentenacademie en rector van het Canisius College in Nijmegen. Sinds januari 2016 is zij verbonden aan Avans Hogeschool, waar zij op dit moment de functie van bestuurssecretaris vervult.

Steeds op zoek naar verbetering
Dominique Majoor: "Ik voel me prettig bij de sfeer van het Koning Willem I College die ook bleek tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Het is voor mij een college met veel kwaliteit dat het onderwijs wil blijven vernieuwen en daarbij de student voorop zet. Vanuit een grote betrokkenheid en oprechte interesse is het college steeds op zoek naar verbetering, ook in samenwerking met het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties in de regio. Ik kijk er naar uit om in het nieuwe studiejaar als bestuurder bij het Koning Willem I College aan de slag te gaan".

Afscheid Cor van Gerven
Vanaf 15 augustus zullen Jos van Kessel, Dominique Majoor Ún het huidige lid van het College van Bestuur, de heer Cor van Gerven, met elkaar aan het roer staan. In het voorjaar van 2021 neemt Cor van Gerven afscheid .
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.17565